Blog

Blog logo

9 Make-up trends voor de herfst

 

Ik hou van de make-uptrends van het najaar: vrouwelijk, sexy en een tikkel mysterieus… Zie hier de 9 make-uptrends voor het najaar en laat je inspireren:

 

1. Klassieke rode lippen

Helemaal terug van weggeweest: de rode lippen. Dankzij de verschillende roodtinten is er voor iedereen wel een geschikte variant te vinden. Donkerrood, felrood, oranjerood, mat, glanzend: kies jouw favoriet. Heb je een huid met een gele (warme) ondertoon, dan kies je voor een oranjerood tint. Heb je een roze ondertoon, ga dan voor een koelere tint lippenstift, zoals hieronder.

pixlr 20181016194903482

2. Bordeauxrood

En als we het dan toch over rode lippen hebben: bordeaux is momenteel een grote hit op de rode loper. Als lip in combinatie met een bruine oogschaduw, als oogschaduw met een nude glanslip of… allebei! Jawel, monochrome to the max!

blog 4.2

3. Monochroom

Wie mijn vorige blog heeft gelezen over dé herfsttrend van 2018, weet inmiddels wat monochroom betekent. Dit wordt ook doorgevoerd in de make-up: ogen en wangen in dezelfde tint, ogen en lippen in dezelfde tint, maar ook ogen, wangen èn lippen in dezelfde tint. Sleutelwoord: subtiel… Dus begin rustig en bouw het op.

pixlr 20181016195447808

4. Roze en (zacht) oranje oogschaduw

Oranje en roze oogschaduw is zo mooi en zwoel en het maakt blauwe ogen extra fel. Match made in heaven! Maar ook groene en bruine ogen, lichte en donkerdere huidtypes: omarm deze trend. Het laat je ogen stralen.

pixlr 20181016195821197

5. Gekleurde eyeliner

Deze trend bestaat al even, maar heeft nog niet veel harten veroverd. Ik heb het zelf eerlijk gezegd ook nog niet uitgeprobeerd, maar ik ga me er toch eens aan wagen. De vrolijke eyeliners mogen overigens zowel boven als onder je ogen getrokken worden.

pixlr 20181016195910694

6. Gekleurde wimpers

Deze valt onder de categorie: leuke trend, maar niet voor mij. Maar, experimenteer en kijk of je er mee wegkomt. Mascara’s in paars, oranje en zelfs de good old blauwe wimpers mogen de straat (weer) op.

pixlr 20181016200043941

7. Katachtige, donkere smokey eyes mèt glitter!

Een variant op de inmiddels klassieke smokey eye: we trekken hem wat meer opzij, we maken hem nog wat donkerder, maar dan mag je er ook wat glitters tegenaan gooien.

pixlr 20181016200402171

8. Shine bright like a diamond!

Oh yeah…Glitters!! Op je ogen welteverstaan, in goud of zilver. Houd het enigszins bescheiden of combineer het met een natuurlijke look. Tijdens de donkere avonden bij kaarslicht zijn subtiele glans- en glittereffecten heel mooi…

pixlr 20181016200445290

9. Glossy lips

Naast de rode lippen zijn de nude lippen ook helemaal on-trend. Nude lippenstift met een goede laag heldere glans of lippenbalsem er overheen. Kissable lips gegarandeerd (wel alleen kijken, niet aankomen).

 pixlr 20181016200542608

Pin It

16 oktober 2018

Mia's blog | Mode

Blog logoTrend alert: monochrome outfits

 

Een hele grote trend dit najaar, voor zowel mannen als vrouwen, is een monochrome outfit: van top tot teen in kledingstukken van dezelfde kleur. Het is geen hogere wiskunde en er zijn geen geheime trucs om monochrome outfits te kunnen dragen. Zolang je tops, bottoms en accessoires in dezelfde kleur hebt (verschillende tinten in dezelfde kleur werken ook), is deze trend appeltje eitje. Naast dat het erg stylish en chique oogt, heeft het nog meer voordelen:

Hits: 132

Read More

15 oktober 2018

Mia's blog | Make-up

Blog logo9 make-up trends deze herfst

 

Ik hou van de make-uptrends van het najaar: vrouwelijk, sexy en een tikkel mysterieus.

Zie hier de 9 make-uptrends voor het najaar en laat je inspireren:

Hits: 120

Read More

06 september 2018

Mia's blog | Mode

Blog logoMode musthaves voor dit rare inbetween weer

 

De zomer is gevoelsmatig toch wel voorbij, maar het mag ook nog geen herfst heten. En daar begint de uitdaging: wat trek je aan met van dat weer dat er een beetje tussenin hangt? Regen wisselt af met zonneschijn. De temperatuur is nog best lekker, maar ’s ochtends al behoorlijk fris.
Persoonlijk vind ik deze fase de grootste uitdaging, garderobe technisch gezien. Het is nog geen panty en maillot weer. Een trui is te warm. Sjaal om, sjaal af. Jas aan, jas uit. Om het leven van mezelf en dat van jou wat gemakkelijker te maken, want, wereldproblemen, heb ik een aantal outfits bij elkaar gezocht met de belangrijkste trendy inbetween musthaves:

Hits: 205

Read More

30 augustus 2018

Mia's blog | Life style

Blog logo

 4 tips voor body positivity

 

Een hot topic momenteel: body positivity. Op social media zie je met name jonge dames een positieve draai geven aan hun vetrolletje hier of sinaasappelhuidje daar. Hear hear! Blij dat het tij keert en we weer met beide benen op de grond komen te staan. Want niets zo bedrieglijk als die opgepoetste foto’s in de modebladen. Eerlijk is eerlijk, ik kan genieten van mooie mensen, maar ook ik raak wel eens van slag als ik vervolgens in de spiegel kijk en die niet zo strakke, glanzende, bruine benen van me bekijk. En opeens lijkt iedereen mooier, slanker en slimmer dan ik.

Hits: 226

Read More

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en oprichter van Mia styling & visagie. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!