Blog

Blog logoMode musthaves voor dit rare inbetween weer

 

De zomer is gevoelsmatig toch wel voorbij, maar het mag ook nog geen herfst heten. En daar begint de uitdaging: wat trek je aan met van dat weer dat er een beetje tussenin hangt? Regen wisselt af met zonneschijn. De temperatuur is nog best lekker, maar ’s ochtends al behoorlijk fris.
Ik vind persoonlijk deze fase de grootste uitdaging, garderobe technisch gezien. Het is nog geen panty en maillot weer. Een trui is te warm. Sjaal om, sjaal af. Jas aan, jas uit. Om het leven van mezelf en dat van jou wat gemakkelijker te maken, want, wereldproblemen, heb ik een aantal outfits bij elkaar gezocht met de belangrijkste trendy inbetween musthaves:

1. De trenchcoat

Bestand tegen regen, lekker licht qua structuur en verkrijgbaar in de leukste kleuren. Hou je het zomergevoel toch nog een beetje bij je.

image01

2. Kort jeans/leren jackje

Ideaal! Te combineren met shirtjes en broeken, op een rok, (maxi) jurken;
kortom: het houdt je warm, maar maakt geen ingepakte teddybeer van je.

image02

3. Booties

Ofwel, halfhoge laarsjes. Kunnen onder een jeans, maar ook onder een jurkje of rok. Oogt, zonder panty, toch wat minder zomers, geen koude tenen, maar wel nog even die bruine, blote benen showen! Draag de laarsjes gewoon door in de herfst en milde winter.

image03

4. De ankle jeans

De jeans die eindigt nèt boven je enkels. Je kunt een jeans ook aan de onderkant twee keer omrollen, maar dat is vooral leuk bij een boy- of girlfriend jeans. Oogt minder warm en is leuk te combineren met de booties, sneakers of een ballerina. Bovendien erg vrouwelijk en sexy, die blote enkels.

image04

5. Maxi dress of rok

Een korte jurk zonder panty toch al een beetje te fris? Trek dan een lekkere, lange maxi dress of rok aan. Hou de zomer nog even vast in bohostijl.

image05

6. Witte kanten/doorschijnende top

Wit en doorschijnend, oogt luchtig en licht, zoals de zomer. Maar zorgt wel dat je het niet koud krijgt. En wit zorgt er voor dat je bruine teint goed uitkomt: fijne bijkomstigheid.

image06

 Geniet van hopelijk een lange, mooie nazomer!

Pin It

16 oktober 2018

Mia's blog | Mode

Blog logoTrend alert: monochrome outfits

 

Een hele grote trend dit najaar, voor zowel mannen als vrouwen, is een monochrome outfit: van top tot teen in kledingstukken van dezelfde kleur. Het is geen hogere wiskunde en er zijn geen geheime trucs om monochrome outfits te kunnen dragen. Zolang je tops, bottoms en accessoires in dezelfde kleur hebt (verschillende tinten in dezelfde kleur werken ook), is deze trend appeltje eitje. Naast dat het erg stylish en chique oogt, heeft het nog meer voordelen:

Hits: 132

Read More

15 oktober 2018

Mia's blog | Make-up

Blog logo9 make-up trends deze herfst

 

Ik hou van de make-uptrends van het najaar: vrouwelijk, sexy en een tikkel mysterieus.

Zie hier de 9 make-uptrends voor het najaar en laat je inspireren:

Hits: 120

Read More

06 september 2018

Mia's blog | Mode

Blog logoMode musthaves voor dit rare inbetween weer

 

De zomer is gevoelsmatig toch wel voorbij, maar het mag ook nog geen herfst heten. En daar begint de uitdaging: wat trek je aan met van dat weer dat er een beetje tussenin hangt? Regen wisselt af met zonneschijn. De temperatuur is nog best lekker, maar ’s ochtends al behoorlijk fris.
Persoonlijk vind ik deze fase de grootste uitdaging, garderobe technisch gezien. Het is nog geen panty en maillot weer. Een trui is te warm. Sjaal om, sjaal af. Jas aan, jas uit. Om het leven van mezelf en dat van jou wat gemakkelijker te maken, want, wereldproblemen, heb ik een aantal outfits bij elkaar gezocht met de belangrijkste trendy inbetween musthaves:

Hits: 206

Read More

30 augustus 2018

Mia's blog | Life style

Blog logo

 4 tips voor body positivity

 

Een hot topic momenteel: body positivity. Op social media zie je met name jonge dames een positieve draai geven aan hun vetrolletje hier of sinaasappelhuidje daar. Hear hear! Blij dat het tij keert en we weer met beide benen op de grond komen te staan. Want niets zo bedrieglijk als die opgepoetste foto’s in de modebladen. Eerlijk is eerlijk, ik kan genieten van mooie mensen, maar ook ik raak wel eens van slag als ik vervolgens in de spiegel kijk en die niet zo strakke, glanzende, bruine benen van me bekijk. En opeens lijkt iedereen mooier, slanker en slimmer dan ik.

Hits: 226

Read More

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en oprichter van Mia styling & visagie. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!