Bruid
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Bruidsmake-up
+

Bruid

Bruid

Bruiden opmaken voor hun bruiloft vind ik een van de leukste dingen om te doen. Even een moment van rust en je lekker laten optutten, voordat het feest losbarst. Je staat tijdens je bruiloft de hele dag in het middelpunt van de belangstelling. Dan wil je er ook de hele dag prachtig uitzien en je geen zorgen hoeven maken of alles nog wel op z’n plek zit. Ik geef je die zelfverzekerdheid en laat je de hele dag stralen.

In mijn portfolio vind je een aantal voorbeelden van mijn werk. Maar ik pas me aan aan jouw wensen. Ook als je in je dagelijks leven nauwelijks make-up gebruikt, zorg ik dat je er zo natuurlijk mogelijk, maar met nèt dat vleugje extra, uitziet. Of als je juist wilt uitpakken, dan trekken we alles uit de kast.


Bruidsmake-up

De bruidsmake-up neemt, op de dag zelf, ongeveer 45 - 60 minuten in beslag. Voor een proefmake-up van de bruidsmake-up moet je rekenen op een uur. Een proefmake-up vooraf is aan te raden (6 – 8 weken van te voren), zodat we samen kunnen bekijken wat je wensen zijn, welke materialen ik het beste kan gebruiken en of je blij bent met het resultaat. De kosten voor een bruidsmake-up arrangement (inclusief de proefmake-up) bedraagt €100,-.

Het is ook mogelijk dat ik later op de dag terugkom om je make-up bij te werken of extra aan te zetten voor een feestelijke avondmake-up. Hier geldt een meerprijs voor, afhankelijk van wat je wilt uiteraard.

 Binnen Maastricht tel ik geen reiskosten, buiten Maastricht vraag ik €0,30 / km.

 

Bruiloftsgasten

Mocht je tijdens de bruiloft een (schoon-)moeder, zus, tante of vriendin hebben die ook graag opgemaakt wilt worden, dan is dat allemaal mogelijk. Genoeg tijd inplannen is wel een must. De make-up van een bruiloftsgast duurt gemiddeld 30 – 45 minuten. Voor de make-up van een bruiloftsgast vraag ik het speciale tarief van €30 per persoon.

 

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of een afspraak wilt inplannen.

 

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en oprichter van Mia styling & visagie. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!