Styling
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Vintage
+

Vintage

Styling

Ik vind dat iedereen het recht heeft om zelfverzekerd door het leven te gaan. Door je goed te kleden voel je je beter en krijg je meer zelfvertrouwen: look good, feel good. Maar wat is een goede outfit? Hoe creëer je een stijlvolle kledingstijl? Belangrijk is om kleding te dragen die bij je lichaamsvorm past en bepaalde kleuren doen vaak wonderen voor jouw gelaat of uitstraling. Ik help je graag ontdekken wat goed bij je lichaam èn je persoonlijkheid past.
Ik bied verschillende opties aan, maar als je een speciaal verzoek hebt, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden die ik aanbied.

 

 • Garderobecheck: Voordat ik bij je thuis kom, vul je een vragenlijst in, zodat ik een moodboard en jouw persoonlijke spelregels kan voorbereiden. Vervolgens gaan we met jouw garderobe aan de slag. Tijdens de passessie laat ik zien wat goed bij je past en wat minder, ik introduceer nieuwe combinaties, leer je met een frisse blik naar je eigen kleding te kijken en demonstreer wat accessoires voor je outfit kunnen doen. De garderobecheck duurt gemiddeld 2,5 uur. De kosten zijn €150.

 

 • Make-over time! Wil jij weten hoe een professionele visagist en kledingstylist jouw looks naar een (nog) hoger niveau kan tillen? Meld je dan nu aan voor "Make-over time!". In een 3,5 uur durende sessie krijg jij:

  • een kleurenanalyse: welke kleuren staan het mooist bij jouw gelaats- en haarkleur.

  • een figuuranalyse: wat is jouw figuurtype en welke pasvormen en kledingstukken staan je het beste.

  • een stijlanalyse: samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke stijl(en).

  • make-up- en haarstijladvies: we sluiten af met een mooie visagie en je haar wordt gestyled.

  • De kosten zijn €225 inclusief lekkere hapjes en drankjes. Je wordt volledig in de watten gelegd!

  • Naderhand ontvang je digitaal (pfd) een overzicht van alle analyses inclusief moodboard.

 

 • Personal shopping: Dit kan een vervolgafspraak zijn op de Garderobecheck of Make-over time!, maar ik kan ook met je mee gaan winkelen als je op zoek bent naar iets specifieks of een hele nieuwe garderobe. De tijd die we besteden is afhankelijk van wat je wilt, maar gemiddeld reken ik op 2,5. De kosten voor 2,5 uur samen winkelen is €150. Ieder uur extra kost €60, ieder half uur extra €30. Het winkelen vindt in principe plaats in Maastricht. 

 • Workshops: Ik geef diverse workshops, hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden: 
  • Kleur bekennen: Tijdens een kleurenanalyse, waarbij ik gebruik maak van o.a. kleurdoeken, gaan we op zoek naar jouw beste kleuren.
  • Lichaamsvorm: In deze workshop gaan we jouw figuur analyseren, zodat we kunnen bepalen welke kledingstukken het beste bij jouw vormen passen.
  • Persoonlijke stijl: Ik geef ook workshops waarin we op zoek gaan naar jouw persoonlijke stijl.
  • De kosten voor een workshop zijn €45 per persoon vanaf vier personen, groepen tot max. zes personen. Kom je met twee of drie personen dan zijn de kosten €55 per persoon. Wil je liever alleen komen? Dat kan natuurlijk ook, dan zijn de kosten €60.
  • De prijs is inclusief lekkere hapjes en drankjes en een huisgemaakte cocktail/mocktail bij ontvangst. Daarna gaan wij aan de slag met de workshop naar keuze.
  • Alle workshops zijn uit te breiden met een afsluitende visagie voor alle deelnemers (voor een speciale workshopmeerprijs van €25 pp) in de kleuren die mooi bij jouw huid, haar en ogen staan, zodat jullie stralend de deur uitlopen! Voor make-upworkshops check je mijn pagina Visagie.
  • Gemiddeld duurt een workshop twee à drie uur, maar dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Alle workshops vinden plaats in mijn winkel Mia Vintage Deluxe in hartje Maastricht.

 

Heb je een ander verzoek op het gebied van modestyling, kan dit uiteraard ook in overleg. Ook zijn alle workshops te combineren. Maatwerk is voor mij geen probleem! Mocht je meer informatie willen over bovenstaande opties, neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie.

 

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en sinds maart 2022 eigenaresse van vintage kledingwinkel Mia Vintage Deluxe. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!