Styling
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Bruidsmake-up
+

Bruid

Styling

Ik vind dat iedere vrouw (en man!) het recht heeft om zelfverzekerd door het leven te gaan. Door je goed te kleden voel je je beter en krijg je meer zelfvertrouwen. Look good, feel good. Maar wat is een goede outfit? Hoe creëer je een stijlvolle kledingstijl? Belangrijk is om kleding te dragen die bij je lichaamsvorm past en kleuren doen vaak wonderen voor je gelaat of uitstraling. Ik help je graag ontdekken wat goed bij je lichaam èn je persoonlijkheid past.


Ik bied verschillende diensten aan, maar als je een speciaal verzoek hebt, laat het me dan weten. Ik help je graag, dus schroom niet om contact met me op te nemen.

  • Garderobecheck: Voordat ik bij je thuis kom, vul je een vragenlijst in, zodat ik een moodboard en een lijst met musthaves voor je kan samenstellen, afgestemd op jouw smaak, kleurenpalette en lichaamsvorm. Vervolgens gaan we met je eigen garderobe aan de slag. Tijdens de passessie laat ik zien wat goed bij je past en wat minder, ik introduceer nieuwe combinaties, leer je met een frisse blik naar je eigen kleding kijken en demonstreer wat accessoires voor je outfit kunnen betekenen. De garderobecheck duurt gemiddeld twee uur.

  • Personal shopping: Dit kan een vervolgafspraak zijn op de Garderobecheck, maar ik kan ook met je mee gaan winkelen als je op zoek bent naar iets specifieks of een hele nieuwe garderobe. De tijd die we besteden is afhankelijk van wat je wilt, maar gemiddeld reken ik op 2,5 tot 4 uur. Het winkelen vindt standaard plaats in Maastricht, maar ik kan naar iedere stad komen, indien de reiskosten worden vergoed.

  • Workshops: Ik geef diverse workshops, al dan niet onder het genot van een hapje en drankje. Een voorbeeld van een workshop is de Kleurenworkshop, waarbij ik kijk naar de kleuren die het mooiste bij je gelaat passen. Of een workshop gericht op je lichaamsvorm, dan leer ik je welke kledingstukken het beste bij jouw vormen passen. Deze twee workshops kunnen ook gecombineerd worden, eventueel met als afsluiter een mooie make-up voor alle deelnemers, zodat jullie stralend de deur uitlopen. Ik geef ook workshops waarin we op zoek gaan naar je persoonlijke stijl of hoe je diverse outfits kunt variëren met gebruik van accessoires. Naar gelang het aantal deelnemers en welke workshop je wilt volgen, duurt de workshop gemiddeld twee uur. De locatie van de workshop is bespreekbaar en flexibel.

 
Mijn tarief is €60 per uur, inclusief BTW. Een goede voorbereiding is belangrijk. De tijd die ik hier aan besteed, breng ik ook in rekening. Uiteraard informeer ik je hierover van te voren, geen verrassingen.

Binnen Maastricht tel ik geen reiskosten, buiten Maastricht vraag ik €0,30 / km, inclusief BTW.

 

 

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en oprichter van Mia styling & visagie. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!