Vintage
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Vintage
+

Vintage

Vintage lover!

In maart 2022 heb ik, naast mijn werk als visagiste en kledingstyliste, een vintage kledingwinkel geopend in hartje Maastricht. Hier konik al mijn passies combineren: make-up, styling en vintage kleding. Mijn liefde voor vintage is gemakkelijk uit te leggen: vintage kleding is tijdloos, uniek, heeft een minder negatieve impact op de aarde, is van geweldige kwaliteit, maar toch betaalbaar. Gelukkig is inmiddels ook het stoffige imago van "tweedehands kleding" aan het veranderen. Vintage kleding past perfect in de huidige tijdgeest.

Helaas ben ik door de huidige recessie genoodzaakt om te stoppen met de kledingwinkel; per 18 februari 2023 sluit ik de deuren. Sinds januari 2023 verkoop ik vintage carnavalskleding per kilogram in mijn winkel. De mooie vintage kleding heb ik voor nu even opgeborgen. Ik ga de verkoop van de vintage kleding op een andere manier voortzetten, maar daar ga ik me eens rustig over beraden naar sluiting van de winkel.

Volg mij op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven !

 

Openingstijden t/m 18 februari 2023:
Woensdag t/m vrijdag: 11.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 12.00 uur - 17.00 uur 
Zondag t/m dinsdag: open op afspraak
 
Adres:
Oude Tweebergenpoort 3A, Maastricht

 

Mocht je vragen hebben over mijn vintage kledingcollectie, neem dan gerust contact met mij op.

 

 

 

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en sinds maart 2022 eigenaresse van vintage kledingwinkel Mia Vintage Deluxe. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!