Vintage
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Vintage
+

Vintage

Vintage lover!

In maart 2022 heb ik, naast mijn werk als visagiste en kledingstyliste, een vintage kledingwinkel geopend in hartje Maastricht. Hier kan ik al mijn passies combineren: make-up, styling en vintage kleding. Mijn liefde voor vintage is gemakkelijk uit te leggen: vintage kleding is tijdloos, uniek, heeft een minder negatieve impact op de aarde, is van geweldige kwaliteit, maar toch betaalbaar. Gelukkig is inmiddels ook het stoffige imago van "tweedehands kleding" aan het veranderen. Vintage kleding past perfect in de huidige tijdgeest.

In mijn winkel vind je de mooiste vintage dames- en herenkleding. Bovendien is de kleding die in mijn winkel hangt grondig geïnspecteerd, gewassen, gestreken en gestoomd. Mijn vintage kleding is minimaal 30 jaar oud, elegant, vlekkenloos en van bijzonder goede kwaliteit. En daarnaast kan ik je als kledingstylist desgewenst van advies voorzien. 

Volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste items in mijn winkel!

 

Openingstijden:
Woensdag t/m vrijdag: 11.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 12.00 uur - 17.00 uur 
Zondag t/m dinsdag: open op afspraak
 
Adres:
Oude Tweebergenpoort 3A, Maastricht

 

Mocht je vragen hebben over mijn vintage kledingcollectie, neem dan gerust contact met mij op.

 

Agenda Kilosales

Naast een eigen kledingwinkel zal ik ook regelmatig een vintage kilosale organiseren. Op mijn website kondig ik de data en locatie aan, dus houd deze goed in de gaten. Of blijf voor het laatste nieuws op de hoogte via mijn Instagram of Facebook pagina.

 

 

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en sinds maart 2022 eigenaresse van vintage kledingwinkel Mia Vintage Deluxe. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!