Vintage
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Vintage
+

Vintage

Vintage lover!

Ik ben een groot liefhebber van vintage kleding. De kwaliteit en stijl van weleer passen mij als een leren handschoen. Het is tijdloos en bijzonder, elegant maar ook stoer en bovenal duurzaam. 

En daarom open ik in maart 2022 mijn eigen vintage kledingzaak in hartje Maastricht met mooie vintage kleding voor dames en heren. Alle kleding die in mijin winkel hangt is grondig door mijzelf geïnspecteerd, gewassen, gestreken en gestoomd. Mijn vintage kleding is minimaal 20 jaar oud, uniek, charmant en van bijzonder goede kwaliteit. En als kledingstyliste adviseer ik je graag!

 

Openingsweekend: 5 en 6 maart 2022
Adres: Oude Tweebergerpoort 3A

 

Agenda Magnolia Kilosale

Naast een eigen kledingwinkel zal ik ook regelmatig een vintage kilosale organiseren onder de naam Magnolia Kilosale by Mia. Op mijn website kondig ik de data en locatie aan, dus houd deze goed in de gaten. Of blijf voor het laatste nieuws op de hoogte via mijn Instagram of Facebook pagina.

Mocht je vragen hebben over mijn vintage kledingcollectie, neem dan gerust contact met mij op.

 

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en oprichter van Mia styling & visagie. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!