Vintage
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Vintage
+

Vintage

Vintage lover!

Ik ben een groot liefhebber van vintage kleding. De kwaliteit en stijl van weleer passen mij als een leren handschoen. Het is tijdloos en bijzonder, vrouwelijk en stoer en vaak ook nog eens heel erg duurzaam. 

Ik heb de kans gekregen om een Maastrichtse vintage kledingzaak over te nemen: Magnolia Thrift Store, gerund door Maria. Ik van plan om op korte termijn een vintage dames- en herenkledingwinkel te openen in Maastricht, maar momenteel verkoop ik mijn vintage pareltjes exclusief bij Riviera Retro, Rechtstraat 43a in Maastricht. Riviera Retro is geopend van woensdag t/m zondag.

 

Agenda Magnolia Kilosale

Naast een eigen kledingwinkel zal ik ook regelmatig een vintage kilosale organiseren. Op mijn website kondig ik de data en locatie van de Magnolia kilosales aan. Of blijf voor het laatste nieuws op de hoogte via mijn Instagram of Facebook pagina.

 

Mocht je vragen hebben over mijn vintage kledingcollectie, neem dan gerust contact met mij op.

 

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en oprichter van Mia styling & visagie. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!