Vintage
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Vintage
+

Vintage

Vintage lover!

Ik ben een groot liefhebber van vintage kleding. Mijn liefde voor vintage kleding is gemakkelijk te verklaren: vintage kleding is opvallend en uniek, heeft een minder negatieve impact op onze planeet, is van hoge kwaliteit en is ook nog eens betaalbaar.

In mijn winkel vind je de mooiste vintage dames- en herenkleding die helemaal van nu is. Bovendien is de kleding die in mijn winkel hangt grondig geïnspecteerd, gewassen, gestreken en gestoomd. Mijn vintage kleding is minimaal 25 jaar oud, uniek, charmant en van bijzonder goede kwaliteit. En als kledingstyliste adviseer ik je graag!

Volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste items in mijn winkel!

 

Openingstijden:
Woensdag t/m vrijdag: 11.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 12.00 uur - 17.00 uur 
Zondag t/m dinsdag: open op afspraak
 
Adres:
Oude Tweebergenpoort 3A, Maastricht

 

Mocht je vragen hebben over mijn vintage kledingcollectie, neem dan gerust contact met mij op.

 

Agenda Kilosales

Naast een eigen kledingwinkel zal ik ook regelmatig een vintage kilosale organiseren. Op mijn website kondig ik de data en locatie aan, dus houd deze goed in de gaten. Of blijf voor het laatste nieuws op de hoogte via mijn Instagram of Facebook pagina.

 

 

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en sinds maart 2022 eigenaresse van vintage kledingwinkel Mia Vintage Deluxe. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!