Visagie
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Bruidsmake-up
+

Bruid

Visagie

Als je in de spiegel kijkt en je bent tevreden met wat je ziet, voel je je ook beter. Make-up is een handige tool om je net wat extra's te geven, om de mooiste versie van jezelf in je naar boven te halen en je de zelfverzekerdheid te geven die je verdient.

Workshops

Heb je geen idee wat je waar op je gezicht moet aanbrengen of hoe je de verschillende materialen gebruikt? Ik leer het je in een 2-3 uur durende make-upworkshop (afhankelijk van het aantal deelnemers - groepen tot max. 6 personen), met de producten van PUNE, onder het genot van een hapje en drankje. Stralende gezichten gegarandeerd! Voor meer informatie, kun je vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me opnemen.

Vrijgezellenfeestje / vriendinnenavond

Een styling- of make-upworkshop is natuurlijk heel leuk voor een vrijgezellenfeestje of een vriendinnenuitje. Maar ik heb ook een speciaal arrangement samengesteld waarbij wijnproeven en visagie worden gecombineerd! Ik organiseer dit samen met Maurice Warnier van Vinteur. Maurice geeft een wijnproeverij met wijnen uit Nederlands en Belgisch Limburg en eventueel andere ‘Cool Climate Wine Regions’ zoals Luxemburg, Duitsland, Engeland en de Alpengebieden. En terwijl jullie heerlijke wijnen proeven, geef ik jullie één voor één een mooie (feestelijke) make-uplook. Kosten zijn €45 per persoon (inclusief te proeven wijnen, make-up en versnaperingen). Heb je interesse of vragen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. me gerust!

 

Professionele make-up

Je kunt mij ook boeken voor een professionele make-up voor een gala, bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid. Ik zorg er voor dat je er de hele avond/dag op je knapst uitziet. De kosten voor professionele visagie zijn €45 per persoon. 

Eventueel kan ik van te voren een proefmake-up bij je aanbrengen, zodat je weet wat het resultaat gaat zijn. De kosten van een professionele make-up inclusief proefmake-up zijn €100. 

Ik ben tevens te boeken voor visagie ten behoeve van televisie-/webinar-/filmopnames. Mocht je meer informatie willen, neem dan even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op. Dan kunnen we je wensen bespreken. 

 

Binnen Maastricht reken ik geen reiskosten, buiten Maastricht vraag ik €0,30 / km.

 
 

 

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en oprichter van Mia styling & visagie. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!