Visagie
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Vintage
+

Vintage

Visagie

Als je in de spiegel kijkt en je bent tevreden met wat je ziet, voel je je ook beter. Make-up is een handige tool om je net wat extra's te geven, om de mooiste versie van jezelf in je naar boven te halen en je de zelfverzekerdheid te geven die je verdient.

 

Workshops

♥ Make-up Blueprint

Heb je geen idee wat je waar op je gezicht moet aanbrengen, hoe je de verschillende materialen gebruikt en wat mooi bij jou staat? Tijdens een twee tot drie uur durende make-upworkshop (afhankelijk van het aantal deelnemers) gaan we, onder het genot van een lekker hapje en drankje, op zoek naar jouw blueprint die je als basis kunt gebruiken voor al jouw make-uplooks. We maken tijdens de workshop gebruik van de producten van PUNE. Stralende gezichten gegarandeerd!

  • Ik ontvang je/jullie graag met een huisgemaakte cocktail/mocktail.
  • Vervolgens leg ik wat basisbegrippen uit en gaan we stap-voor-stap aan de slag met jouw blueprint.
  • Na afloop krijg je van mij een persoonlijke checklist van jouw make-upblueprint, samen met een lijstje van de betreffende producten en kleuren die het mooiste bij jou staan.
  • De kosten voor de make-upworkshop zijn €45 per persoon, vanaf vier personen. Groepen tot max. zes personen.
  • Kom je met twee of drie personen dan zijn de kosten €55 per persoon.
  • Wil je liever alleen komen? Dat kan natuurlijk ook, dan zijn de kosten €60.

 

Mocht je bepaalde wensen hebben voor de workshop of je wilt iets specifieks leren, dan kan dit in overleg uiteraard.

 
♥ High school make-up

Ik geef ook speciale tiener make-upworkshops. Dit is een make-upworkshop in het bijzonder voor (aankomende) middelbare scholieren, die willen leren hoe ze zich zo mooi en natuurlijk mogelijk kunnen opmaken. Tijdens de workshop worden de basishandelingen en make-upbegrippen uitgelegd. Uiteraard gaan de cursisten zelf aan de slag, want oefening baart kunst! Deelname is vanaf 11 jaar (tot en met 15 jaar) en vanaf twee personen tot max. zes personen. Uiteraard mogen een lekkere welkomstmocktail en snacks niet ontbreken op dit feestje. 

  • De kosten zijn €25 per persoon, vanaf vier personen. Groepen tot max. zes personen.
  • Kom je met twee of drie personen, dan zijn de kosten €35 per persoon.
  • Een individuele tiener workshop is €45.

 

Voor meer informatie, kun je vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij opnemen. 

 

Arrangementen

♥ Vino & Visagie

Ik heb een heel smakelijk arrangement samengesteld waarbij wijnproeven en visagie worden gecombineerd. Ik organiseer dit combi-arrangement samen met Maurice Warnier van Vinteur en Aimée Paashuis van Aimévin (ook te boeken met alcoholvrije wijnen). Terwijl jullie heerlijke wijnen proeven, voorzie ik jullie één voor één van een mooie make-uplook. Daarna zijn jullie klaar om Maastricht onveilig te maken!

  • Kosten zijn €57,50 per persoon (inclusief de te proeven wijnen, visagie en hapjes).
  • De duur van dit arrangement is afhankelijk van het aantal deelnemers.
  • Heel geschikt voor gemengde groepen en (kleinere) vrijgezellenfeestjes.

 

♥ Nails & Make-up

Een ander leuk arrangement is de combinatie van visagie met een turbo manicure (inclusief nagels lakken) van Floor Slangen van Me & Mrs E nails. Terwijl jullie genieten van een hapje en drankje, nemen Floor en ik jullie onder handen. Ideaal te combineren met een dag of avondje uit in Maastricht.

  • De kosten van dit arrangement zijn €57,50 per persoon. 
  • Inclusief lekkere hapjes en drankjes.
  • De duur van dit arrangement is afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Voor meer informatie of het inplannen van een afspraak, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op. 

 

Make-over time!

Wil jij weten hoe een professionele visagist en kledingstylist jouw looks naar een (nog) hoger niveau kan tillen? Meld je dan nu aan voor "Make-over time!". In een 3,5 uur durende sessie krijg jij:

 • een kleurenanalyse: welke kleuren staan het mooist bij jouw gelaats- en haarkleur.

 • een figuuranalyse: wat is jouw figuurtype en welke pasvormen en kledingstukken staan je het beste.

 • een stijlanalyse: samen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke stijl(en).

 • make-up- en haarstijladvies: we sluiten desgewenst af met een mooie visagie en je haar wordt gestyled.

 • De kosten zijn €225 inclusief lekkere hapjes en drankjes. Je wordt volledig in de watten gelegd!

 • Naderhand ontvang je digitaal (pfd) een overzicht van alle analyses inclusief moodboard.

 

Bruidsarrangementen

Je staat tijdens je bruiloft de hele dag in het middelpunt van de belangstelling. Dan wil je er ook de hele dag prachtig uitzien en je geen zorgen hoeven maken of alles nog wel op z’n plek zit. Ik geef je die zelfverzekerdheid en laat je de hele dag stralen.

In mijn portfolio vind je een aantal voorbeelden van mijn werk. Maar ik pas me aan aan jouw wensen. Ook als je in je dagelijks leven nauwelijks make-up gebruikt, zorg ik dat je er zo natuurlijk mogelijk, maar met nèt dat vleugje extra, uitziet. Of als je juist wilt uitpakken, dan trekken we alles uit de kast.

♥ Bruidsmake-up

De bruidsmake-up neemt, op de dag zelf, ongeveer 45-60 minuten in beslag. Voor de proefmake-up moet je rekenen op een uur/1,5 uur. Een proefmake-up is aan te raden (zes tot acht weken voorafgaand aan de bruiloft), zodat we samen kunnen bekijken wat je wensen zijn, welke materialen ik het beste kan gebruiken en of je blij bent met het eindresultaat.

  • De kosten voor de complete bruidsmake-up zijn €150, inclusief de proefmake-up.

  • De kosten alleen voor de proefmake-up zijn €80 (dit is de aanbetaling voor het complete bruidsarrangement). De rest van de factuur volgt na de bruidsvisagie.

  • Wil je dat ik later op de dag van je bruiloft terugkom om je make-up extra aan te zetten voor een feestelijke avondmake-up? Dan kun je gebruik maken van het VIP-arrangement. De aanvullende kosten hiervan zijn €50.

  • Op de dag van de bruiloft kom ik uiteraard op locatie.
  • Ik reken geen voorrijtarief voor adressen binnen Maastricht. Voor adressen buiten Maastricht geldt daarentegen een tarief van € 0,39 per gereden kilometer van mijn huisadres (Heerder Groenweg 27) tot behandeladres retour. Ook eventuele parkeertarieven zullen in rekening gebracht worden.

 

♥ Bruiloftsgasten

Het is ook mogelijk dat ik tijdens de  bruiloft de visagie verzorg van je bruiloftsgasten. Genoeg tijd inplannen is wel een must; dit gebeurt in goed overleg.

  • De make-up van een bruiloftsgast duurt gemiddeld 40 minuten.
  • Voor de make-up van een bruiloftsgast reken ik een speciaal arrangementstarief van €45 per persoon. Dit tarief is enkel te boeken in combinatie met het bruidsarrangement.
  • Wil de bruiloftsgast graag eerst een proefmake-up, dan kan dit uiteraard. De kosten hiervan zijn €80 per persoon.

 

Professionele visagie

♥ Feestmake-up

Je kunt mij ook boeken voor een professionele (feest)make-up voor een jubileumfeest, gala, promotie, bruiloft (als gast) of een andere bijzondere gelegenheid. Ik zorg er voor dat je er de hele avond/dag op je knapst uitziet.

  • De kosten voor een feestmake-up op locatie zijn €49 per persoon excl. reiskosten (buiten Maastricht). Maar, je kunt ook naar mijn winkel komen voor je make-up en dan zijn de kosten €39, enkel te boeken t/m 18 februari 2023. Daarna vervalt deze optie.

  • Wil je graag eerst een proefmake-up? Dat kan! De kosten hiervan zijn €80 per persoon.

 

♥ Visagie voor televisie-/film-/webinaropnames of fotoshoots

Ik ben tevens te boeken voor visagie ten behoeve van televisie-/webinar-/filmopnames en fotoshoots.
Mocht je meer informatie willen, neem dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op. Dan kunnen we de wensen bespreken. 

 

Ik reken geen voorrijtarief voor adressen binnen Maastricht. Voor adressen buiten Maastricht geldt daarentegen een tarief van € 0,39 per gereden kilometer van mijn huisadres (Heerder Groenweg 27) tot behandeladres retour. Ook eventuele parkeertarieven zullen in rekening gebracht worden.

 

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en sinds maart 2022 eigenaresse van vintage kledingwinkel Mia Vintage Deluxe. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!