Visagie
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Bruidsmake-up
+

Bruid

Visagie

Als je in de spiegel kijkt en je bent tevreden over wat je ziet, voel je je ook beter. Make-up is een handige tool om je net wat extra's te geven, om de mooiste versie van jezelf in je naar boven te halen en je de zelfverzekerdheid te geven die je verdient.

Workshops

Heb je geen idee wat je waar op je gezicht moet aanbrengen of hoe je de verschillende materialen gebruikt? Ik leer het je in een 2-3 uur durende workshop (groepjes tot max. 6 personen), onder het genot van een hapje en drankje. Stralende gezichten gegarandeerd!

Professionele make-up

Je kunt me ook boeken voor een professionele make-up. Heb je een gala, een bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid en je wilt op je allermooist ten tonele verschijnen? Ik zorg er voor dat je er de hele avond/dag op je knapst uitziet.

Eventueel kan ik van te voren een proefmake-up bij je aanbrengen, zodat je weet wat het resultaat gaat zijn. Een professionele make-up neemt ongeveer 45 – 60 minuten in beslag. Voor een proefmake-up moet je rekenen op een uur. 

 

Mijn tarief is €60 per uur, inclusief BTW. Binnen Maastricht tel ik geen reiskosten, buiten Maastricht vraag ik €0,30 / km, inclusief BTW.

 
 

 

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en oprichter van Mia styling & visagie. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!