Visagie
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Vintage
+

Vintage

Visagie

Als je in de spiegel kijkt en je bent tevreden met wat je ziet, voel je je ook beter. Make-up is een handige tool om je net wat extra's te geven, om de mooiste versie van jezelf naar boven te halen en je de zelfverzekerdheid te geven die jij verdient.

 

Workshops

♥ Make-up Blueprint

Heb je geen idee welke producten je waar op je gezicht moet aanbrengen, hoe je de verschillende producten gebruikt en wat mooi bij jou staat? Tijdens deze make-upworkshop gaan we op zoek naar jouw make-up blueprint, die je als basis kunt gebruiken voor al jouw make-uplooks. We maken tijdens de workshop gebruik van o.a. de producten van PUNE. Stralende gezichten gegarandeerd!

  • Ik leg je stap voor stap uit hoe jij tot jouw make-up blueprint komt.
  • Ik leer je hoe je de make-up zelf het beste kunt aanbrengen en welke kleuren jou het mooiste staan.
  • Het make-upadvies is helemaal persoonlijk op jou afgestemd, het is geen "copy paste".
  • Na afloop krijg je jouw make-upblueprint, samen met een lijstje van de betreffende producten en kleuren die het beste bij jou passen.
  • De kosten voor een individuele workshop zijn €60.
  • Kom je met twee of drie personen dan zijn de kosten €55 per persoon. De workshop is voor max. 3 personen. Mijn uitgangspunt is kwaliteit boven kwantiteit.
  • De workshop vindt plaats bij mij thuis, maar kan eventueel in overleg ook op locatie.
  • De kosten zijn inclusief een kopje koffie/thee/fris en wat lekkers! 

Mocht je bepaalde wensen hebben voor de workshop of je wilt iets specifieks leren, dan mag je dit altijd van te voren aangeven.

 

♥ High school make-up

Deze make-up workshop is speciaal voor tieners, in het bijzonder (aankomende) middelbare scholieren. In deze workshop leer je hoe je jezelf zo mooi en natuurlijk mogelijk kunt opmaken. Tijdens de workshop worden de basishandelingen en make-upbegrippen uitgelegd. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag, want oefening baart kunst! Deelname is vanaf 11 jaar (tot en met 15 jaar). Deze workshop is eventueel te combineren met een volwassen Blueprint workshop (leuk moeder - dochter uitje!).

  • De kosten voor een individuele workshop zijn €45. 
  • Kom je met twee of drie personen, dan zijn de kosten €35 per persoon. De workshop is voor max. 3 personen. Mijn uitgangspunt is kwaliteit boven kwantiteit.
  • De workshop vindt plaats bij mij thuis, maar kan eventueel in overleg ook op locatie.
  • De kosten zijn inclusief een glaasje fris en wat lekkers! 

 Voor meer informatie, kun je vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij opnemen. 

  

Bruidsarrangementen

Je staat tijdens je bruiloft de hele dag in het middelpunt van de belangstelling. Dan wil je er ook de hele dag prachtig uitzien en je geen zorgen hoeven maken of alles nog wel op z’n plek zit. Ik geef je die zelfverzekerdheid en laat je de hele dag stralen.

In mijn portfolio vind je een aantal voorbeelden van mijn werk. Maar ik pas me aan aan jouw wensen. Ook als je in je dagelijks leven nauwelijks make-up gebruikt, zorg ik dat je er zo natuurlijk mogelijk, maar met nèt dat vleugje extra, uitziet. Of als je juist wilt uitpakken, dan trekken we alles uit de kast.

♥ Bruidsmake-up

De bruidsmake-up neemt, op de dag zelf, ongeveer 45 - 60 minuten in beslag. Voor de proefmake-up moet je rekenen op een uur / 1,5 uur. Een proefmake-up is aan te raden (zes tot acht weken voorafgaand aan de bruiloft), zodat we samen kunnen bekijken wat je wensen zijn, welke materialen ik het beste kan gebruiken en of je blij bent met het eindresultaat.

  • De kosten voor de complete bruidsmake-up zijn €150, inclusief proefmake-up.

  • De kosten alleen voor de proefmake-up zijn €80 (dit is de aanbetaling voor het complete bruidsarrangement). De rest van de factuur volgt na de bruidsvisagie (het restant is dan nog €70).

  • Wil je alleen een bruidsmake-up zonder proefmake-up, dan zijn de kosten €80. 

  • De proefmake-up vindt plaats bij mij thuis in Maastricht.
  • Wil je dat ik later op de dag van je bruiloft terugkom om je make-up extra aan te zetten voor een feestelijke avondmake-up? Dan kun je gebruik maken van het VIP-arrangement. De aanvullende kosten hiervan zijn €50.

  • Op de dag van de bruiloft kom ik graag naar je toe op locatie.

Ik reken geen voorrijtarief voor adressen binnen Maastricht. Voor adressen buiten Maastricht geldt daarentegen een tarief van €0,39 per gereden kilometer van mijn huisadres (Heerder Groenweg 27) tot behandeladres retour. Ook eventuele parkeertarieven zullen in rekening gebracht worden.

 

♥ Bruiloftsgasten

Het is ook mogelijk dat ik tijdens de  bruiloft de visagie verzorg van de bruiloftsgasten. Genoeg tijd inplannen is wel een must, dit gebeurt in goed overleg.

  • De make-up van een bruiloftsgast duurt gemiddeld 40 minuten.
  • Voor de make-up van een bruiloftsgast reken ik een speciaal arrangementstarief van €45 per persoon. Dit tarief is enkel te boeken in combinatie met het bruidsarrangement.
  • Wil de bruiloftsgast graag eerst een proefmake-up, dan kan dit uiteraard. De kosten hiervan zijn €80 per persoon.

 

Professionele visagie

♥ Feestmake-up

Je kunt mij ook boeken voor een professionele (feest)make-up voor een jubileumfeest, gala, promotie, bruiloft (als gast) of een andere bijzondere gelegenheid. Ik zorg er voor dat je er de hele avond/dag op je knapst uitziet.

  • De kosten voor een feestmake-up op locatie zijn €49 per persoon excl. reiskosten (buiten Maastricht). Maar, je mag ook naar mij thuis komen in Maastricht, dan zijn de kosten €40.

  • Wil je graag eerst een proefmake-up? Dat kan! De kosten hiervan zijn €80 per persoon.

 

♥ Visagie voor televisie-/film-/webinaropnames of fotoshoots

Ik ben tevens te boeken voor visagie ten behoeve van televisie-/webinar-/filmopnames en fotoshoots.
Mocht je meer informatie willen, neem dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op, dan kunnen we de wensen bespreken. 

Ik reken geen voorrijtarief voor adressen binnen Maastricht. Voor adressen buiten Maastricht geldt daarentegen een tarief van €0,39 per gereden kilometer van mijn huisadres (Heerder Groenweg 27) tot behandeladres retour. Ook eventuele parkeertarieven zullen in rekening gebracht worden.

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke Weijers, freelance kledingstylist en visagist. Op mijn website vind je meer informatie over mijn werk en wat ik te bieden heb. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Be your own kind of beautiful!