Visagie
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Vintage
+

Vintage

Visagie

Als je in de spiegel kijkt en je bent tevreden met wat je ziet, voel je je ook beter. Make-up is een handige tool om je net wat extra's te geven, om de mooiste versie van jezelf in je naar boven te halen en je de zelfverzekerdheid te geven die je verdient.

 

Workshops

Heb je geen idee wat je waar op je gezicht moet aanbrengen of hoe je de verschillende materialen gebruikt? Ik leer het je in een 2-3 uur durende make-upworkshop (afhankelijk van het aantal deelnemers - groepen tot max. 6 personen), met de producten van PUNE, onder het genot van een hapje en drankje. Stralende gezichten gegarandeerd! De kosten voor een workshop zijn €35 per persoon, vanaf twee personen. Wil je alleen komen? Dat kan natuurlijk ook! Voor meer informatie, kun je vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij opnemen. 

Ik geef ook speciale tiener make-upworkshops. Dit is een beginnersworkshop waarbij de basishandelingen en -begrippen worden uitgelegd. Uiteraard gaan de  cursisten zelf aan de slag! Leeftijd is vanaf 11 jaar (tot en met 15 jaar) en vanaf 2 personen. Uiteraard mogen een lekkere welkomstmocktail en snacks niet ontbreken bij dit feestje. De kosten zijn €25 per persoon. De duur van de workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers. 

 

Arrangementen

Een workshop is natuurlijk heel leuk voor een vrijgezellenfeestje of een (vriendinnen) uitje in Maastricht. Maar ik heb ook een heel smakelijk arrangement samengesteld waarbij wijnproeven en visagie worden gecombineerd. Ik organiseer dit combi-arrangement samen met Maurice Warnier van Vinteur. Maurice geeft wijnproeverijen met wijnen uit Nederlands en Belgisch Limburg en eventueel andere ‘Cool Climate Wine Regions’ zoals Luxemburg, Duitsland, Engeland en de Alpengebieden. Terwijl jullie heerlijke wijnen proeven, geef ik degenen die willen, een mooie (feestelijke) make-uplook. Kosten zijn €47,50 per persoon (inclusief te proeven wijnen, make-up en versnaperingen). De duur van dit arrangement is afhankelijk van het aantal deelnemers. Heel geschikt voor gemengde groepen en (kleinere) vrijgezellenfeestjes.

Een ander leuk arrangement is de combinatie van visagie met een turbo manicure (inclusief nagels lakken) van Floor Slangen van Me & Mrs E nails.Terwijl jullie genieten van een hapje en drankje, nemen Floor en ik jullie een voor een onder handen. Ideaal te combineren met een dag of avondje uit in Maastricht. De kosten van dit arrangement zijn €47,50 per persoon. De duur van het arrangement is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voor meer informatie of het plannen van een arrangement, neem dan contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op. 

 

Bruidsarrangementen

Bruiden opmaken voor hun bruiloft vind ik een van de leukste dingen om te doen. Even een moment van rust en je lekker laten optutten, voordat het feest losbarst. Je staat tijdens je bruiloft de hele dag in het middelpunt van de belangstelling. Dan wil je er ook de hele dag prachtig uitzien en je geen zorgen hoeven maken of alles nog wel op z’n plek zit. Ik geef je die zelfverzekerdheid en laat je de hele dag stralen.

In mijn portfolio vind je een aantal voorbeelden van mijn werk. Maar ik pas me aan aan jouw wensen. Ook als je in je dagelijks leven nauwelijks make-up gebruikt, zorg ik dat je er zo natuurlijk mogelijk, maar met nèt dat vleugje extra, uitziet. Of als je juist wilt uitpakken, dan trekken we alles uit de kast.

♥ Bruidsmake-up

De bruidsmake-up neemt, op de dag zelf, ongeveer 45 - 60 minuten in beslag. Voor een proefmake-up van de bruidsmake-up moet je rekenen op een uur. Een proefmake-up vooraf is aan te raden (6 – 8 weken van te voren), zodat we samen kunnen bekijken wat je wensen zijn, welke materialen ik het beste kan gebruiken en of je blij bent met het resultaat. De kosten voor een bruidsmake-up arrangement (inclusief de proefmake-up) bedraagt €100,-.

Het is ook mogelijk dat ik later op de dag terugkom om je make-up bij te werken of extra aan te zetten voor een feestelijke avondmake-up. Hier geldt een meerprijs voor, afhankelijk van wat je wilt. Binnen Maastricht reken ik geen reiskosten, buiten Maastricht vraag ik €0,30/km.

♥ Bruiloftsgasten

Mocht je tijdens de bruiloft een (schoon-)moeder, zus, tante of vriendin hebben die ook graag opgemaakt wil worden, dan is dat allemaal mogelijk. Genoeg tijd inplannen is wel een must. De make-up van een bruiloftsgast duurt gemiddeld 30 – 45 minuten. Voor de make-up van een bruiloftsgast reken ik een speciaal arrangementstarief van €35 per persoon.

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of een afspraak wilt inplannen.

 

Professionele visagie

Je kunt mij ook boeken voor een professionele make-up voor een gala, bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid. Ik zorg er voor dat je er de hele avond/dag op je knapst uitziet. De kosten voor professionele visagie zijn €45 per persoon. 

Eventueel kan ik van te voren een proefmake-up bij je aanbrengen, zodat je weet wat het resultaat gaat zijn. De kosten van een professionele make-up inclusief proefmake-up zijn €100. 

Ik ben tevens te boeken voor visagie ten behoeve van televisie-/webinar-/filmopnames.
Mocht je meer informatie willen, neem dan even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op. Dan kunnen we je wensen bespreken. 

 

Binnen Maastricht reken ik geen reiskosten, buiten Maastricht tel ik €0,30/km.

 
 

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke, freelance kledingstylist en visagist en oprichter van Mia styling & visagie. Op mijn site vind je meer informatie over mijn werk en wat ik doe. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Shine Bright Like a Diamond!