Visagie
styling
+

Styling

Visagie
+

Visagie

Vintage
+

Vintage

Visagie

Als je in de spiegel kijkt en je bent tevreden met wat je ziet, voel je je ook beter. Make-up is een handige tool om je net wat extra's te geven, om de mooiste versie van jezelf naar boven te halen en je de zelfverzekerdheid te geven die jij verdient.

 

Workshops

♥ Make-up Blueprint

Heb je behoefte aan een upgrade van je make-uplook? Of heb je geen idee welke producten je waar op je gezicht moet aanbrengen? Dan is deze één-op-één privé workshop echt iets voor jou! We gaan samen op zoek naar jouw unieke Make-up Blueprint, de perfecte basis voor al jouw make-uplooks. Tijdens de workshop maken we gebruik van hoogwaardige producten, waaronder die van PUNE.

Dit kun je verwachten van de workshop:

  • Ik leer je hoe je de make-up zelf het beste kunt aanbrengen.

  • Je ontvangt advies op maat over kleuren en producten die jou laten stralen.

  • Na afloop mail ik je jouw persoonlijke Make-up Blueprint, inclusief stapsgewijze instructies, productadvies en aanbevolen kleuren.

  • Een lekker hapje en drankjen mogen uiteraard niet ontbreken!

  • De workshop vindt plaats bij mij thuis in Maastricht.

De investering voor een individuele sessie bedraagt €90 (ongeveer vijf kwartier). Kom je liever met z'n tweetjes, dan is dit ook mogelijk. De kosten bedragen dan €80 per persoon (ongeveer 2 uur). De workshop is geschikt voor maximaal twee personen, want kwaliteit gaat boven kwantiteit! Heb je specifieke wensen voor de workshop of wil je iets in het bijzonder leren? Laat het mij gerust van tevoren weten!

Let op: de workshop Make-up Blueprint is uitsluitend te boeken op maandag of vrijdag tot 18.00 uur vanwege werkzaamheden elders. Wil je liever op een andere dag of in het weekend/avonduren deze workshop volgen, dan kan dit in overleg, maar tegen een meerprijs van €15 per persoon.

 

♥ High school make-up

Deze make-up workshop is speciaal voor tieners, in het bijzonder (aankomende) middelbare scholieren. Deelname is vanaf 11 jaar (tot en met 15 jaar). 

Wat mag je verwachten van deze workshop:

  • Je leert hoe je jezelf zo mooi en natuurlijk mogelijk kunt opmaken.

  • De basishandelingen en make-upbegrippen worden uitgelegd.

  • Uiteraard ga je ook zelf aan de slag, want oefening baart kunst!

  • Een lekker hapje en drankjen mogen uiteraard niet ontbreken!

  • De workshop vindt plaats bij mij thuis in Maastricht.

De kosten voor de workshop zijn €50 (ongeveer 35 minuten). Kom je liever met z'n tweetjes, dan is dit ook mogelijk. De kosten bedragen dan €45 per persoon (ongeveer  vijf kwartier). Deze workshop mag ook gecombineerd worden met een volwassen Blueprint workshop. De workshop is geschikt voor maximaal twee personen, want kwaliteit gaat boven kwantiteit! Heb je specifieke wensen voor de workshop of wil je iets in het bijzonder leren? Laat het mij gerust van tevoren weten!

Let op: deze workshop is uitsluitend te boeken op maandag of vrijdag tot 18.00 uur vanwege werkzaamheden elders. Wil je liever op een andere dag of in het weekend/avonduren deze workshop volgen, dan kan dit in overleg, maar tegen een meerprijs van €15 per persoon.

Voor meer informatie, kun je vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij opnemen. 

  

Bruidsarrangementen

Je staat tijdens je bruiloft de hele dag in het middelpunt van de belangstelling. Dan wil je er ook de hele dag prachtig uitzien en je geen zorgen hoeven maken of alles nog wel op z’n plek zit. Ik geef je die zelfverzekerdheid en laat je de hele dag stralen.

In mijn portfolio vind je een aantal voorbeelden van mijn werk. Maar ik pas me aan aan jouw wensen. Ook als je in je dagelijks leven nauwelijks make-up gebruikt, zorg ik dat je er zo natuurlijk mogelijk, maar met nèt dat vleugje extra, uitziet. Of als je juist wilt uitpakken, dan trekken we alles uit de kast.

♥ Bruidsmake-up

De bruidsmake-up neemt, op de dag zelf, ongeveer 45 - 60 minuten in beslag. Voor de proefmake-up moet je rekenen op 1 à 1,5 uur. Een proefmake-up is aan te raden (zes tot acht weken voorafgaand aan de bruiloft), zodat we samen kunnen bekijken wat je wensen zijn, welke materialen ik het beste kan gebruiken en of je blij bent met het eindresultaat.

  • De kosten voor de complete bruidsmake-up zijn €150, inclusief proefmake-up. Dit is exclusief kunstwimpers (€15 per paar).

  • De kosten alleen voor de proefmake-up zijn €80 (dit is de aanbetaling voor het complete bruidsarrangement). De rest van de factuur volgt na de bruidsvisagie (het restant is dan nog €70).

  • Wil je alleen een bruidsmake-up zonder proefmake-up, dan zijn de kosten €80. 

  • De proefmake-up vindt plaats bij mij thuis in Maastricht.
  • Wil je dat ik later op de dag van je bruiloft terugkom om je make-up extra aan te zetten voor een feestelijke avondmake-up? Dan kun je gebruik maken van het VIP-arrangement. De aanvullende kosten hiervan zijn €50 (exclusief reiskosten).

  • Op de dag van de bruiloft kom ik graag naar je toe op locatie.

Ik reken geen voorrijtarief voor adressen binnen Maastricht. Voor adressen buiten Maastricht geldt een tarief van €0,39 per gereden kilometer van mijn huisadres (Heerder Groenweg 27) tot behandeladres retour. Ook eventuele parkeertarieven zullen in rekening gebracht worden.

 

♥ Bruiloftsgasten

Het is ook mogelijk dat ik tijdens de  bruiloft de visagie verzorg van de bruiloftsgasten. Genoeg tijd inplannen is wel een must, dit gebeurt in goed overleg.

  • De make-up van een bruiloftsgast duurt gemiddeld 30 - 40 minuten.

  • Voor de make-up van een bruiloftsgast reken ik een speciaal arrangementstarief van €49 per persoon. Dit tarief is enkel te boeken in combinatie met het bruidsarrangement.

  • Wil de bruiloftsgast graag eerst een proefmake-up, dan kan dit uiteraard. De kosten hiervan zijn €80 per persoon.

 

Professionele visagie

♥ Feestmake-up

Je kunt mij ook boeken voor een professionele (feest)make-up voor een jubileumfeest, gala, promotie, bruiloft (als gast) of een andere bijzondere gelegenheid. Ik zorg er voor dat je er de hele avond/dag op je knapst uitziet.

  • De kosten voor een feestmake-up zijn €55 per persoon

  • De visagie vindt plaats bij mij thuis in Maastricht.

  • Wil je graag eerst een proefmake-up? Dat kan! De kosten hiervan zijn €80 per persoon.

 

♥ Visagie voor televisie-/film-/webinaropnames of fotoshoots

Ik ben tevens te boeken voor visagie ten behoeve van televisie-/webinar-/filmopnames en fotoshoots.
Mocht je meer informatie willen, neem dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op, dan kunnen we de wensen en het tarief bespreken. 

 

Belangrijk om te weten

 • Staat jouw wens er niet bij? Styling en visagie is ten slotte maatwerk. Neem contact met mij op over de mogelijkheden.
 • BTW is inclusief voor particulieren en exclusief voor bedrijven.
 • Alle tarieven zijn exclusief aankoop make-up (uiteraard inclusief alle gebruikte materialen tijdens de workshop).
 • De reiskosten bedragen 0,39 per km. Ik reken geen voorrijtarief voor adressen binnen maastricht.
 • Eventuele parkeertarieven zullen in rekening worden gebracht.
 • Tip: mijn adviezen zijn zakelijk aftrekbaar.

..

Pin It

mieke

Mia styling & visagie

Ik ben Mieke Weijers, freelance kledingstylist en visagist. Op mijn website vind je meer informatie over mijn werk en wat ik te bieden heb. Misschien heb je ook wat aan mijn tips en tricks die ik graag met je deel in mijn blogs.

Be your own kind of beautiful!